Блог - борба с вредители

Интересно от света на борбата с вредители.

Борба с оси

Дезинфекционна станция ХЕИ ЕООД предлага ефективни решения за борба с осите.

Получихме сигнал от град Исперих и по-конкретно от човек, който бе тормозен от наплив на оси от няколко месеца. Клиента ни беше изпаднал в паника, защото не можеше да си обясни какво се случва и от къде са осите.

Пристигнахме на място и направихме щателен оглед на имота. Случаят беше много сложен, понеже единственото, което всички виждахме е просто хиляди летящи оси.

Подготвихме екипировката, необходимите инструменти и препарати и се захванахме за работа. След не повече от 30 минути локализирахме гнездото на осите.

Трябва да се подхожда с изключително внимание при борбата с осите, защото те никак не щадят евентуалните нарушители на тяхното спокойствие. Първоначално използвахме спциален препарат за тяхното неутрализиране и след известно време преминахме към ръчно премахване на гнездата.

Нашият клиент остана изключително щастлив от постигнатият резултат. Осите повече няма да го безпокоят, но ако случайно има „късмета“ отново да има такива съседи, той вече знае към кого да се обърне за тяхното остраняване.

Доверете се на професионалисти в борбата с осите.

Борба с оси. Пръскане срещу оси и премахване на гнезда.

 

Осите по света са повече от пет хиляди вида. Те са толкова много, че няма как да бъдат подробно описани в справочник. Най-разпространеният вид в България е европейската оса.

Важно е да се знае и внимава, понеже един осарник побира от две до пет хиляди насекоми и ако човек не подозира къде се намира, той е в опасност ако не е защитен. Ако дори една оса се почувства застрашена, тя излъчва специални феромони и 15 секунди са достатъчни всички оси в гнездото да получат сигнала.

За разлика от пчелите, осите могат да жилят много повече от един път и не умират след това. Ужилването е болезнено, а при някои хора може да възбуди алергична реакция, която за съжаление, може да бъде фатална.

Не се опитвайте сами да се борите с осите! Оставете това на нас – професионалисти в борбата с оси.

Борба с оси – Дезинфекционна Станция ХЕИ ЕООД

ЗАЕДНО СРЕЩУ ВРЕДИТЕЛИТЕ


Подай сигнал

Свържете се с нас
Checkboxes *


Ние сме с Вас, срещу Тях!

0899 981 848
0877 414 150
dez_hei@abv.bg

Третиране срещу вредители

100% ефективен резултат и квалифицирана грижа

обработки в удобно време, без прекъсване на работния процес

употреба на щадящи околната среда средства

издаваме протокол за извършената дейност, съгласно МЗ