Блог - борба с вредители

Интересно от света на борбата с вредители.

Пръскане срещу хлебарки

Както вече сигурно знаете, Дезинфекционна Станция ХЕИ ЕООД, предлага услугата пръскане срещу хлебарки. Предлага се като еднократна услуга, но и като абонамент за ежемесечно пръскане срещу хлебарки и други вредители.

С нас се свърза домоуправител на жилищен блок в град Шумен, за съдействие и решаване на проблема с хлебарките.

Много хора си мислят, че ако видят няколко хлебарки в дома си или по общите площи, то това не е сериозен проблем. Какво са няколко хлебарки? Проблемът не е страшен, а всички разполагаме с чехли, които са неимоверен помощник при убиването на хлебарки.

Да… ама не!

В много голяма част от случаите, всъщност хлебарките попадат в домовете Ви за да си „доядат“. И това не трябва да Ви успокоява, защото ще стават все повече и повече. Истинският им дом всъщност е в подпокривното пространство на блока. Там, където хигиената на практика е нулева. Хора не се появяват, но за сметка на това едно подпокривно пространство бива обитавано най-често от гълъби, но и от други птици. От наличието на птичи изпражнения (курешки), мястото става повече от привлекателно за хлебарките и всички наши клиенти се очудват на количеството хлебарки там.

Ето една снимка на малко ъгълче в подпокривното пространство на обекта.

Пръскане срещу хлебарки. Хлебарги в подпокривно пространство. Борба с вредители.

 

Започнахме работа! Пръскане срещу хлебарки в жилищен блок започва задължително от подпокривното пространство. Обработката започна чрез запълване на обема на помещението с инсектициден дим. Резултатът не закъснява. Не след дълго, хлебарките напускат по възможно най-бързият начин, някои умират, а някои буквално се хвърлят от покрива.

Хлебарки в панелен блок.Борба с хлебарките в жилищен блок. Третиране срещу всякакви видове вредители. На снимката виждате резултат от пръскане на подпокривното пространство срещу хлебарки.

 

Това не е всичко. Обработката продължава по общите части на жилищния блок. И така от горе на долу, докато напълно не изчезнат от териотрията на блока.

Не подценявайте наличието на просто няколко хлебарки по домовете си. Няколко хлебарки всъщност са сигнал, че не много далеч от Вас, всъщност има десетки хиляди.

Доверете се на нас, за да ги открием и победим.

 

Вижте също: Най-често срещаните видове хлебарки в България.

 

Пръскане срещу хлебарки – Дезинфекционна Станция ХЕИ ЕООД

 

ЗАЕДНО СРЕЩУ ВРЕДИТЕЛИТЕ


Подай сигнал

Свържете се с нас
Checkboxes *


Ние сме с Вас, срещу Тях!

0899 981 848
0877 414 150
dez_hei@abv.bg

Третиране срещу вредители

100% ефективен резултат и квалифицирана грижа

обработки в удобно време, без прекъсване на работния процес

употреба на щадящи околната среда средства

издаваме протокол за извършената дейност, съгласно МЗ